Testimonials


Claudia Macovei

Responsabil Agentie at Skills Consulting S.R.L.
Website: http://www.skills-consulting.com

Recomand INTELI GRAPHICS tuturor celor care doresc sa-si creeze o identitate bine conturata in mediul online.

Este foarte placut sa gasesti intr-un furnizor de servicii – oameni de incredere, prompti, implicati, inteligenti, inovativi care cauta sa-ti inteleaga cerintele si sa-si gaseasca solutii, care sunt deschisi ideilor propuse de tine si care nu te saboteaza doar de dragul de a-si simplifica munca.

Calitatea muncii lor, ne-a ajutat sa ne deschidem noi orizonturi, iar idealurile noastre sa devina realitate.
Sa ne dezvoltam mereu impreuna !

Sean Smith

CEO at CvBud
Website: http://www.cvbud.com

Inteli Graphics created, designed and installed the graphic illustration & all images for our new Job Board, www.JobBud.co.uk. Their natural creative flair, idea’s and enthusiasm go unrivalled. They worked meticulously and delivered on time a quality design beyond our dreams. A great find. We recommend them without any hesitation.

Andrei Donose

Executive Manager at Wintech Security
Website: http://www.wintech.ro

Multumesc echipei Inteli Graphics pentru creativitate, pentru atentia deosebita asupra detaliilor si profesionalismul de care dati dovada in fiecare proiect. Va urez mult succes in activitatea pe care o prestati si sper ca echipa extraordinara Inteli Graphics sa aiba o exprimare cat mai eficienta atat in tara cat si peste hotare ! Respectul, colaborarea si implicarea fata de client in proiectele comune au rezultate peste asteptari si acestea constituie elemente esentiale pentru succesul ambelor parti implicate. Sunteti cei mai buni ! Felicitari !

Ciprian Petru Dabija

Manager at Expert Mind S.R.L.
Website: http://www.expertmind.ro

Multumesc echipei Inteli Graphics pentru suportul dat in promovarea activitatii firmei Expert Mind prin ideile inedite pe care le implementeaza, promtitudinea si profesionalismul de care da dovada la fiecare colaborare.
Felicitari pentru ceea ce realizati si mult succes!